Lokaal Belang Gelderland / 1 Achterhoek.

Lokaal Belang Gelderland is een onafhankelijke provinciale partij. Wij willen de lokale partijen een ingang bieden in het provinciehuis. Wij streven naar een provinciebestuur dat niet over de rug van haar burgers maar gezamenlijk met haar inwoners beslissingen neemt. Het lokale belang en de menselijke maat staan voorop. Geen ongewenste inpassingsbesluiten, geen verplichte herindelingen, geen ongewenste rondweg of windmolens. Het standpunt van de lokale partij is voor ons het uitgangspunt bij de provinciale besluitvorming.

Lokaal Belang Gelderland is geen formeel platform voor lokale partijen, dat kan ook niet anders zouden de lokalen hun eigenheid verliezen, maar wij prijzen ons wel gelukkig dat veel mensen die lokaal actief zijn met onafhankelijke politiek, óók provinciaal betrokken zijn bij de eigen omgeving.

Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met de ideeën en de mensen van onze onafhankelijke politieke partij.

Wij willen graag bij u in de fractie dit uit komen leggen. Dit hoeft niet zo lang te duren. Wij willen kort ons strijdplan uitleggen. Bel voor een afspraak met Harm Dorenbos 06-41687046.

Onderwerpen:

  • Wie zijn wij?
  • Doel Lokaal Belang Gelderland
  • Wat kunnen we voor elkaar betekenen?
  • Wilt u lid worden van Lokaal Belang Gelderland?
  • Mensen die een bijdrage willen leveren in de campagne
  • Wie is bereid om naar het Gemeentehuis te gaan voor een ondersteuningsverklaring week van 19 januari 2015
  • Zijn er mensen die op de lijst willen staan? Ook lijstduwers zijn welkom bv Wethouders van Lokale partijen

Lokaal Belang Gelderland is een samenwerking aangegaan met 1 Achterhoek. De naam word Lokaal Belang Gelderland / 1 Achterhoek.

De lijst met kandidaten voor de Statenverkiezingen is samengevoegd.

Groep

Delen