Commercial

Lokaal Belang Gelderland / 1 Achterhoek is zondag 15 februari druk bezig geweest met het maken van een commercial voor omroep Gelderland, daarnaast werd er ook een filmpje gemaakt voor de website. De commercial is af en het filmpje voor de website komt zo snel mogelijk.​ Hier een paar foto’s van the making of:

DSC_0142  DSC_0144

Marike van der Leeden-Vonder is druk bezig om te vertellen, waarom u op Lokaal Belang Gelderland /1 Achterhoek moet stemmen. Dit werd gedaan bij Hotel de Wereld in Wageningen.

DSC_0166 DSC_0174

Daarna waren we te vinden langs de snelweg (a15) op het viaduct bij Herveld. Harm Dorenbos legt uit, waarom infrastructuur zo belangrijk is voor de Provincie Gelderland.

 DSC_0149 DSC_0163

Jet Verhoeff-Wijering legt u uit, waarom duurzame energie zo belangrijk is en zij geeft u voorbeelden waaraan Lokaal Belang Gelderland/ 1 Achterhoek denkt. Dit werd opgenomen in een woonwijk in Bennekom.

 DSC_0187  DSC_0182

De laatste shots werden opgenomen in Bredevoort, in het huiskamercafé de Zwaan. Paul Koot vertelt u, waarom het zo belangrijk is om sociale voorzieningen te behouden op het plattenland.

En hier dan de commercial.

Delen